Lottes Private Pasningsordning BogenseGæstebog

Skriv en besked

Tidligere beskeder:

Kære Lotte,vi siger tusind tak for de fantastiske 1.5 år hos dig. Du er den bedste dagplejemor I hele verden. Vi savner dig allerede. Knus og kys Aleksander og Alisa

Alisa

2016-01-30

Hvis du vil ha' dit barn i en dagpleje, hvor der lægges vægt på det enkelte barns behov, hvor der bliver serveret sund og varieret mad, hvor der bliver lavet kreative ting, bagt brød, gået ture og leget udendørs i nærmest alt slags vejr og hvor dit barn først og fremmest er i trygge hænder, så er det Lotte du skal vælge at sætte dit barn i dagpleje hos. :-) Lotte er en fantastisk dagplejer som rummer masser af kærlighed og både Lotte og hendes familie er meget imødekommende. :-) Begge vores drenge har elsket at være hos Lotte og taler stadig meget om hende :-) og vi som forældre har været super glade og trygge ved at aflevere dem hos hende. :-) Vi vil helt klart anbefale Lotte. Så hvis du står og mangler en dagpleje til dit barn, så ta' mobilen og giv hende et kald. Du vil helt sikkert ikke fortryde. :-)

Louise Hollesen og Daniel Hansen

2015-09-09

Lotte har passet 2 af vores børn, hvilket vi har været utroligt glade for. Lotte er meget omsorgsfuld og tager hensyn til det enkelte barn's behov. Hos Lotte får børnene en tryg hverdag, med mange dejlige oplevelser. Børnene får desuden serveret sund og varieret mad. Vi kan kun give Lotte vores bedste anbefalinger.

Marlene Lykke Udsen

2015-08-18

Vi kan hel klart anbefale Lotte som dagplejer. Nicholas har været så glad for at gå der, og der har været så mange gode oplevelser, herunder besøg på brandstationen hvor lottes mand tog fri fra arbejde, og viste brandbiler frem. Der bliver taget hensyn til det enkelte barns behov, og der bliver lavet kreative ting hver uge, og gået mange ture på legeplads, strand mm, og også mange gode dage med leg hjemme i haven. Der blev serveret varieret mad, mange forskellige frugter efter årstiden, og selvfølgelig bagt grovboller HVER fredag, hvilket var vores søn favorit. Lotte og hendes familie er meget imødekomne, og man føler sig rigtig velkommen når man kommer, og så bliver der tænkt meget på børnene selvom Lotte ikke er på "arbejde" men holder ferie. Børnene lærer at rydde op efter sig hver dag, og der er altid pænt og rent og nyvasket gulve som næsten ikke er tørre endnu når man kommer kl 6.45, og det er hver dag. Vi valgte Lotte som dagplejer på grund af gode anbefalinger, og kan kun sige hun har levet op til det. Vi giver de varmeste anbefalinger til Lotte, vi har haft de bedste år hos hende i 2013-2015.

Stine T. Jørgensen

2015-08-18

Vi kan give de bedste anbefalinger til Lotte Toftegaard som dagplejemor. Vi var så heldige at få hende som dagplejemor for vores søn Julius i 2011-2013 og Lotte er super god til at give masser af kram og tryghed til børnene. Hun stimulerer dem også i form af kreative ting, tager på turer i naturen, på legeplads, bager boller og meget andet. Hun er generelt en meget imødekommende og glad person, og det er nemt og rart at have hende som dagplejemor for sit barn. Vi ville helt sikkert vælge Lotte igen (hvis det var aktuelt - hvilket det dog ikke er :-))

Iben Klok Faaborg

2015-08-18

Vi er så glade fordi vi valgte dig som dagplejer, Elina's bog er super flot og det er godt at se hun trives så godt ved dig. Dejligt at i havde en god tur i terrariet i dag, vi har fået en meget træt datter hjem :)som snakker om de STORE skildpadder. Kærliste Hilsener Elina´s forældre

Betina

2015-08-05